Sabeu què és la Barcelona Opportunity Week?

Del 21 de febrer a l’1 de març la Barcelona Opportunity Week oferirà un conjunt d’activitats i ofertes de transport, allotjament, comerç, gastronomia, restauració i cultura dirigides als visitants que havien de venir pel Mobile World Congress i també al públic local, nacional i europeu. Aquesta campanya ha sorgit després de la reunió amb els diferents operadors i agents econòmics de la ciutat, i la coordina Turisme de Barcelona amb el lema “Vine a Barcelona. Ara és el moment”.

19/02/2020 16:13 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya, amb més de 150 establiments i operadors adherits, oferirà ofertes en aquests àmbits:

  • Comerços: les botigues i comerços oferiran descomptes d’un 20% en una selecció d’articles. Pel que fa als mercats, el de la Boqueria organitzarà un esmorzar-dinar, i el de la Concepció, un tast de productes.
  • Transport: Renfe oferirà descomptes del 35% en trajectes nacionals amb destinació Barcelona. Vueling i la Xarxa de Ciutats TAV també s’adhereixen a la campanya amb diferents propostes.
  • Allotjament: els hotels aplicaran descomptes a les reserves d’allotjament que es gestionin directament al seu web o en menús de preu tancat de migdia i nit, i també organitzaran jornades obertes amb activitats associades. En els apartaments turístics s’aplicarà un 20% de descompte.
  • Restaurants: tindran un menú especial de preu tancat.
  • Cultura: hi haurà una oferta de dos per u en els equipaments participants, com museus i equipaments culturals, i a la xarxa de museus municipals.

A aquestes ofertes i activitats encara s’hi aniran afegint iniciatives perquè la campanya es continuarà desenvolupant de manera contínua durant els propers dies. Per consultar totes les propostes s’ha habilitat una pàgina web amb tota la informació, que entrarà en funcionament divendres, 21 de febrer.

Etiquetes associades a la notícia