Sant Andreu, seu de l’alcaldia i del Govern municipal

Durant dos dies, el Govern municipal s’ha traslladat a Sant Andreu. A més de conèixer de primera mà la realitat de l’economia, el comerç, l’activitat cultural, la vida social i la iniciativa ciutadana dels diferents barris, avui ha celebrat al districte la primera Comissió de Govern fora de la seu central de l’alcaldia.

03/10/2019 16:48 h

Ajuntament de Barcelona

Després de Sant Andreu, durant les properes setmanes la resta de districtes de la ciutat també seran la seu d’un dels principals òrgans decisoris del govern. La finalitat d’aquesta iniciativa és apropar l’activitat institucional a la ciutadania.

L’objectiu és que, després d’aquesta prova pilot als deu districtes, durant la resta del mandat les reunions de la Comissió de Govern es puguin celebrar regularment a les diferents seus territorials. La propera cita serà a Horta-Guinardó el dijous 10 d’octubre.

D’aquesta manera s’amplia l’aposta per una administració de proximitat, que es va començar a forjar amb les “Trobades amb l’alcaldessa”, una iniciativa que es va posar en marxa durant el mandat passat i en què van participar centenars de veïns i veïnes, que hi van poder aportar idees i propostes per millorar el seu entorn.

Immersió de dos dies a Sant Andreu

Durant els dos dies en què s’han instal·lat a la seu del Districte de Sant Andreu, l’alcaldessa i la resta de l’equip executiu s’han reunit amb diferents col·lectius i entitats dels barris i han visitat equipaments com l’Institut Escola El Til·ler, que dona resposta a necessitats educatives del Bon Pastor oferint a les famílies un projecte educatiu de llarga durada, fins a l’educació secundària, que redueix el risc d’abandonament escolar.

També han visitat la Biblioteca Bon Pastor, un espai consolidat al barri que du a terme un projecte socioeducatiu per oferir oportunitats a infants i joves, i el festival El Charco, a la Trinitat Vella, que fins dissabte, 7 d’octubre, omplirà els espais públics del barri de concerts, poesia, microteatre i altres actuacions artístiques.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades