El Nadal del 2021 encara serà més lluminós!

Per segon any consecutiu, i de manera excepcional a causa de la situació econòmica, se subvencionarà fins al 75% el cost de contractació de la il·luminació de Nadal del 2021 als eixos comercials. A més, s’il·luminaran més carrers i s’estrenaran dissenys de llums al centre de la ciutat.

03/07/2021 11:32 h

Ajuntament de Barcelona

La inversió municipal en il·luminació nadalenca augmentarà un 43,8%: passarà de 1.622.000 euros l’any 2020 a 2.057.866 euros. Tant el consistori com les entitats indiquen que la il·luminació nadalenca és una eina clau per contribuir a la recuperació del teixit comercial durant les festes nadalenques.

Per primera vegada, la ronda de Sant Pere tindrà llums de Nadal, i se sumarà així a les vies il·luminades que han començat a tenir ornamentació nadalenca en els darrers anys: la plaça de Catalunya, la via Laietana, la plaça d’Urquinaona i el carrer de Balmes.

Tant la plaça de Catalunya com la Gran Via i el carrer d’Aragó estrenaran nous models d’il·luminació dissenyats per l’Estudi Toni Arola. També es mantindrà la il·luminació a les façanes dels 39 edificis dels mercats municipals.

Etiquetes associades a la notícia