El talent de les escoles de disseny potencia el comerç de proximitat

Set escoles de disseny han presentat les seves propostes per potenciar i fer més atractius set eixos comercials de la ciutat en el marc del projecte “Dissenyem comerç”.

29/09/2021 10:21 h

Ajuntament de Barcelona

L’objectiu de la col·laboració és doble. En primer lloc, el projecte vol donar un impuls al comerç de proximitat treballant-ne els aspectes visuals, d’imatge, comunicació, esdeveniments o senyalització. Al mateix temps, també busca motivar el talent jove amb un repte real, aconseguir un comerç de barri més atractiu, i reactivar l’activitat comercial i econòmica amb més competitivitat, sobretot davant l’afectació de la covid-19 i els nous hàbits de compra.

Durant el primer any de funcionament hi han participat set centres d’ensenyament en l’àmbit del disseny: Elisava, Acid House, LCI, MBDesign (UPC-UB), Eina i L’Idem. Cadascuna d’aquestes escoles ha tingut un equip de treball que ha intervingut en un eix comercial, i han realitzat un seguit de propostes per incentivar la transformació dels comerços dels eixos comercials de Sants – les Corts, el Poblenou, Torrijos i Sarrià, les associacions de comerciants de La Rambleta i Sagrera Activa i la Xarxa de Comerç Divers.

Podeu consultar el resultat final de les propostes en aquest dossier.

La segona edició del projecte, el 2022, arribarà a quatre eixos més.

Etiquetes associades a la notícia