El veïnat guanya un nou espai comunitari al Mercat de Sant Antoni

Llum verda al projecte de construcció de les noves instal·lacions que ocuparan part del soterrani del Mercat de Sant Antoni, fruit d’un procés participatiu que ha aplegat el veïnat del barri, les entitats i els comerciants.

09/08/2021 10:20 h

Ajuntament de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni continua ampliant la seva connexió amb el barri i el veïnat amb l’aprovació del projecte executiu per iniciar les obres de construcció d’un nou espai comunitari, una actuació dotada amb 1.430.000 euros que s’iniciarà a la tardor i que es preveu que tingui una durada de cinc mesos.

El disseny del projecte és fruit d’un procés participatiu que va començar l’any 2016 i que ha reunit les associacions, els comerciants i els veïns i les veïnes de Sant Antoni per idear un espai que complís amb les necessitats de tothom. A partir del setembre es concretarà amb les entitats com es gestionarà.

El soterrani del mercat allotjarà un conjunt d’instal·lacions destinades a estimular l’activitat veïnal i associativa de l’Eixample, i inclourà el següent:

  • Una àrea d’acollida i un espai polivalent per celebrar petits actes, al nivell principal, com a continuïtat de l’espai del fossat.
  • Una aula culinària comunitària amb zones de cuina, rebost, cambres frigorífiques i espai d’emmagatzematge.
  • Un espai multifuncional per a joves.
  • Un buc d’assaig de música hermètic i de gran qualitat acústica.
  • Espais addicionals per a les entitats i sala de reunions.
  • Magatzem i lavabos.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades