La Regata Cultural arriba al Tast a la Rambla

“Dotze països, dotze gastronomies” és el nom de l’estand on es podran degustar tapes provinents de cada un dels països que participen en la Copa Amèrica, que començarà a l’agost. Serà del 6 al 9 de juny a la plaça de Catalunya, durant la desena edició del Tast a la Rambla. La iniciativa forma part de la Regata Cultural, el programa d’activitats al voltant de la competició.

27/05/2024 17:21 h

Ajuntament de Barcelona

Nova Zelanda, el Regne Unit, Suïssa, Itàlia, els Estats Units, França, Espanya, els Països Baixos, Canadà, Alemanya, Suècia i Austràlia. Són països que disputen la 37a edició de la Copa Amèrica en les regates masculina, femenina, que se celebra per primer cop, i jove.

Seran presents al Tast a la Rambla amb un espai gastronòmic propi on es podrà degustar una tapa de cada país gràcies a Albert Ventura, del restaurant Vraba. Aquest tast anirà acompanyat d’una jornada de cuina en directe protagonitzada per alguns dels xefs dels equips participants, amb concerts i actuacions musicals d’aquests països. Tot plegat forma part de la Regata Cultural, un programa d’activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, de ciència i d’oci que es posa en marxa per enfortir el vincle de la ciutat amb la Louis Vuitton 37th America’s Cup i acostar el món de la vela a la ciutadania.

Al Tast a la Rambla, que enguany celebra el desè aniversari, també s’hi pot trobar una representació de la gran oferta culinària de la ciutat, amb la participació de 37 restaurants i pastisseries de la ciutat. És una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i Grup GSR.

 

 

Etiquetes associades a la notícia