S'obre el carrer de la Diputació per millorar la connectivitat entre l'Eixample i Sants-Montjuïc

La urbanització i l'obertura d’aquest tram del carrer de la Diputació, entre Tarragona i la Creu Coberta, permetrà guanyar un espai apte per a activitats al carrer i també respon a una reivindicació dels veïns i les veïnes de fa més de trenta anys.

06/01/2018 12:42 h

Ajuntament de Barcelona

L’obertura del tram del carrer de la Diputació entre els carrers de Tarragona i de la Creu Coberta servirà per ordenar l’espai i millorar la connexió entre els barris d’Hostafrancs i la Nova Esquerra de l’Eixample. Tenen un cost de 995.074 euros i es preveu que s’acabin el juny del 2018.

La urbanització permetrà als veïns i les veïnes gaudir d’un espai que prioritza el pas dels vianants i que tindrà 3.110 metres quadrats aptes per fer-hi activitats de carrer. En aquest tram s’ampliarà la vorera i es reduirà la calçada per al trànsit rodat. Només podran circular-hi vehicles residents i en un sol sentit en direcció al carrer de Tarragona.

La urbanització del carrer també preveu la col·locació d’arbrat i nou mobiliari urbà com cadires, bancs i aparcaments de bicicletes.

 

Notícies relacionades