S’obre la segona fase de la línia d’ajuts del “ReActivem Barcelona”

El fons extraordinari està destinat a grans projectes d’inversió per a activitats econòmiques comercials, de serveis, de restauració, d’oci nocturn o d’allotjaments turístics. La petició, que es pot fer des d’avui, dimarts, no ha d’estar vinculada a un establiment en una planta baixa, i també hi poden accedir persones autònomes o altres tipus d’empreses sense necessitat que desenvolupin l’activitat en un local.

10/08/2021 12:08 h

Ajuntament de Barcelona

L’import total per a les activitats que s’han vist més afectades per la covid-19 és de 8 milions, que se sumen als 12 milions de la convocatòria llançada al mes de juliol i que encara és vigent.

Les subvencions d’aquesta segona línia podran ser d’un màxim de 100.000 euros, i podran cobrir fins al 50% de la inversió prevista, que haurà de ser de més de 20.000 euros.

Les actuacions subvencionables són:

  • Condicionament i confort de l’establiment mitjançant obres de reforma interior
  • Inversions en maquinària, digitalització i automatització de processos
  • Millora de l’accessibilitat i la inclusió de les persones amb diversitat funcional
  • Inversions per reduir les emissions de carboni i millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat

Les sol·licituds, que es poden presentar fins al 17 de setembre en aquest web, han de ser per a obres dutes a terme o pendents d’executar entre la declaració de l’estat d’alarma (14 de març de 2020) i el 31 de desembre de 2021.

La petició ha d’anar vinculada a la presentació de la memòria explicativa del projecte d’inversió que tingui com a objectiu la implantació, ampliació o millora de les instal·lacions o del funcionament de l’activitat.

Ampliació de termini de la primera convocatòria

Les sol·licituds per a la primera convocatòria de subvencions del “ReActivem Barcelona” es poden presentar ara fins al 9 de setembre. Els ajuts es poden demanar aquí. En trobareu més informació al web de ReActivem Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades