Conveni amb Unicef per vacunar més de 50.000 persones contra la covid-19 al Senegal

El 56,2% de la població mundial ha rebut almenys una dosi de la vacuna contra la covid-19, però aquesta xifra és tan sols del 7,31% als països amb ingressos baixos i en alguns països africans no arriba al 2%. Gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament i Unicef, es destinaran 315.000 euros per proveir vacunes al Senegal per contribuir a reduir l’impacte de la pandèmia al país africà.

20/12/2021 16:19 h

Ajuntament de Barcelona

Es preveu que més de 50.000 persones es beneficiïn d’aquesta acció, i el manteniment de la cadena de fred, imprescindible en tot procés de vacunació, permetrà que 8.140 nenes i nens de menys de 5 anys siguin immunitzats contra altres malalties.

També es desenvoluparà una estratègia de comunicació per contrarestar informacions errònies o desinformació. Prop d’un milió de persones rebran missatges de prevenció i informació contrastada sobre les vacunes a tot el país.

La iniciativa respon a la crida d’Unicef per col·laborar en la resposta global a la crisi sanitària a través del mecanisme Covax, una aliança mundial que treballa per aconseguir una distribució equitativa i solidària d’aquestes vacunes, que ja ha repartit 709 milions de dosis en 144 països.

Etiquetes associades a la notícia