Crida al teixit empresarial per recaptar fons per a Unicef a Ucraïna

Aliança amb Unicef per fer una crida a la solidaritat corporativa davant l’emergència humanitària a Ucraïna. L’acte “Barcelona amb Ucraïna. Compromís del teixit empresarial de la ciutat amb la infància” ha reunit les principals associacions i empreses de la ciutat, a les quals s’ha demanat la col·laboració per crear un efecte multiplicador d’aquest esforç solidari.

24/05/2022 16:00 h

Ajuntament de Barcelona

Unicef fa més de 25 anys que treballa a Ucraïna i, des de l’agudització del conflicte, és a la primera línia de la resposta humanitària, dins del país i als països fronterers, per tal d’arribar als set milions i mig de nens i nenes en risc. Unicef proporciona atenció a la salut, educació, protecció i accés a aigua i sanejament per salvar la vida de criatures i famílies en aquests moments tan incerts.

Per donar-hi suport s’han impulsat col·laboracions econòmiques de les empreses de la ciutat. Els fons recaptats es destinaran als programes d’Unicef sobre el terreny per atendre les necessitats dels infants i les famílies ucraïneses.

Aquesta iniciativa s’afegeix a les diverses accions municipals creades des de l’inici de la guerra. Al web Ciutat Refugi s’expliquen els serveis municipals implicats en la gestió d’aquesta crisi humanitària, es dona resposta a les preguntes més freqüents i s’ofereix informació per canalitzar de manera eficient l’ajuda econòmica a entitats i ONG presents a la zona.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia