Més de 7,6 milions d’euros per reforçar la cooperació internacional

El pressupost per a l’impuls de projectes de cooperació i educació per a la justícia global s’ha incrementat un 3,19% respecte a l’any anterior. El pressupost anirà dirigit a subvencions per a ONG i entitats dedicades a la justícia global i la cooperació internacional. El termini de sol·licituds estarà obert fins al 6 de març.

19/02/2023 11:32 h

Ajuntament de Barcelona

La convocatòria preveu deu modalitats de projectes agrupades en tres programes: cooperació per a la justícia global, educació per a la justícia global i cooperació per a la justícia global a ciutats específiques. Gairebé totes les modalitats han augmentat l’import màxim que pot sol·licitar una entitat per projecte. A més, es valorarà que els projectes de cooperació incorporin accions comunicatives destinades a la ciutadania de Barcelona.

Cada entitat hi pot presentar fins a tres projectes, i la presentació de les sol·licituds i la documentació complementària és exclusivament telemàtica.

Tota la informació de la convocatòria de subvencions es pot trobar al web de l’Ajuntament.

Un compromís complert

El volum de subvencions, sumat a altres accions de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional, fa complir, de nou, el compromís de destinar el 0,7% dels ingressos propis a aquest tipus de projectes, una fita que ja es va assolir l’any 2015.

Etiquetes associades a la notícia