Primers projectes de la incubadora de cooperatives de Coòpolis

Antropologia, comunicació, disseny o cuina són alguns dels àmbits en què es desenvolupen els primers vuit projectes de la incubadora de cooperatives de Coòpolis, que ja funcionen a ple rendiment. Les entitats poden fer estades en les quals reben acompanyament per iniciar o consolidar la seva activitat i cooperar amb altres entitats.

06/10/2020 20:04 h

Ajuntament de Barcelona

L’objectiu és que les entitats provin el model i adquireixin experiència abans d’incorporar-se definitivament a l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona.

Aquests són els vuit projectes:

L’Etnogràfica, un equip d’antropòlogues que treballa des d’una perspectiva feminista i interseccional per generar processos de canvi social.
Col•lectivaT, una cooperativa sense ànim de lucre formada per professionals de l’àmbit del coneixement que proporciona serveis integrals de traducció cultural i de recerca i serveis tecnològics per al treball col·laboratiu i lingüístic.
Almena Cooperativa Feminista, una cooperativa feminista de comunicació i transversalització de la perspectiva de gènere i feminista i d’abordatge de les violències masclistes.
Equiláteras, una consultoria de gènere i igualtat que treballa per implementar el principi d’igualtat d’oportunitats i l’equitat de gènere en l’àmbit de les organitzacions.
Ardit, una cooperativa de comunicació i estratègia digital.
• La cooperativa de disseny Holon.
Coopdevs, una cooperativa de serveis professionals de consultoria i desenvolupament tecnològic.
Abarka Catering, servei de cuina africana.

L’Ajuntament de Barcelona ha destinat 449.116 euros a aquest espai, que ara ha obert una zona d’incubadora i sales de formació amb una superfície de 987 metres quadrats.

L’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, Coòpolis, és un dispositiu de foment i promoció de l’economia social i solidària a la ciutat de Barcelona que s’orienta prioritàriament a la creació de cooperatives i a la generació de llocs de treball en cooperatives existents.

Etiquetes associades a la notícia