Barcelona Districte Cultural obre la setena edició amb 36 propostes noves

El circuit inclou onze espectacles de teatre, dues propostes de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals i sis propostes audiovisuals per als més petits.

22/01/2020 16:53 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona Districte Cultural apujarà el teló de la setena edició el dia 1 de febrer amb una programació que continua creixent: aquesta primavera el circuit inclou onze espectacles de teatre, dues propostes de dansa, tres de circ, vuit concerts, sis documentals musicals (programats en col·laboració amb l’In-Edit Festival) i sis propostes audiovisuals per als més petits, agrupades en dos cicles, el Petit Cineclub i el Petit Kinosaure. En total, el cicle proposa 150 funcions amb entrada gratuïta que arribaran a 23 escenaris dels deu districtes de la ciutat.

Amb una important presència de dones liderant els projectes, a la cartellera del Barcelona Districte Cultural destaquen propostes teatrals com Negrata de merda, de Denise Duncan; Converses amb el meu úter i altres interlocutors, de Núria Planes Llull; Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, de Glòria Ribera, o Akelarre, de The Feliuettes, i la dansa de Laia Santanach amb Àer; el circ de Mireia Miracle amb Rojo, o els concerts de Joina, Anna Colom i Una, cordes i veu.

La cartellera d’aquest circuit, que durarà fins a finals d’abril, inclou també el Refugi, de Marc Parrot; la presentació de Hey Chico!!, el disc d’Enma Fernández; Assassinat al club, dels Impro Barcelona; Bollywood. Bombay. Barcelona, amb els Dúo Fàcil i Líquido Teatro; El mal morir, de la companyia El Fil Vermell; Full House, dels Eléctrico 28, o El comediant, de Marcel Tomàs.

En la programació infantil trobem noms com els de La Tresca i la Verdesca, que, juntament amb els Xirriquiteula, presenten Per un instant; Nuri Total i els seus Bitxos raros; el Circ Vermut amb Ni cap ni peus; el Laboratori sonor dels Aupa; Baobab, de La Pera Llimonera, o els Farrés Brothers i Cia amb El silenci d’Hamelin, una versió del conte clàssic accessible per a persones amb visió o oïda reduïda. Amb la voluntat que tots els públics puguin accedir a la cultura, també s’han inclòs mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva a Companyes, el concert de Joina.

Etiquetes associades a la notícia