Cap de setmana: Festes de Primavera de la Barceloneta, activitats al Jardí Botànic i festival de titelles Ròmbic

La Barceloneta continua celebrant aquest cap de setmana les Festes de Primavera, que fins a principis de juny portaran al barri música, dansa, tallers, contes, xerrades i poesia. Divendres i dissabte se celebrarà el cinquè Festival de Titelles per a Adults Ròmbic, mentre que per a diumenge el Jardí Botànic ha organitzat un dia de portes obertes ple de propostes i activitats gratuïtes.

24/04/2019 16:51 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de Setmana!

El barri de la Barceloneta, a Ciutat Vella, viu amb intensitat les Festes de Primavera i, després de la Diada de Sant Jordi, l’últim cap de setmana d’abril celebrarà diversos actes. Divendres a la tarda, l’equipament infantil Barceloneta obrirà la ludoteca per a famílies amb infants de 4 a 8 anys, i la Biblioteca Barceloneta – La Fraternitat presentarà el llibre Barnarracions, amb històries centrades en la Barceloneta, el Gòtic, el Raval i l’estació de França.

Dissabte al matí, a les 10.30 hores, el Centre Cívic Barceloneta oferirà una xerrada i un taller per apropar el peix al consumidor del barri, i a la tarda, a les 17.00 hores, a la plaça del Poeta Boscà, es muntarà un tipi, una tenda típica dels indis nord-americans, perquè els infants hi puguin jugar, escoltar i compartir històries i berenar. Les Festes de Primavera continuaran el dijous 2 de maig amb una jornada dedicada als jocs tradicionals. Consulteu-ne la programació aquí.

Portes obertes i activitats al Jardí Botànic

El Jardí Botànic ha organitzat per a diumenge, 28 d’abril, la festa “Planta’t al Botànic” per donar la benvinguda a la primavera i celebrar els vint anys d’història. Per això, durant tot el dia, celebrarà una jornada de portes obertes (de 10.00 a 19.00 hores) i també ha preparat diverses activitats. El programa d’aquest any inclou una visita guiada, un taller de sembra amb llavors recollides al jardí, un taller d’artesania per experimentar amb el fang i la visita a una exposició de bonsais. Consulteu-ne més informació aquí.

Espectacle de titelles per a públic adult

L’Associació Titellaire de Roquetes i la Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris han impulsat per a divendres i dissabte la cinquena edició del Festival Ròmbic, que vol destruir el mite que els espectacles de titelles són només per als infants. Divendres, a les 19.00 hores, s’interpretarà Tragicomèdia, de la companyia L’Excèntrica, i dissabte, a les 20.00 hores, s’oferirà l’espectacle Clowns’ Houses, de la companyia Merlin Puppet Theatre. Consulteu-ne tota la programació aquí.

Etiquetes associades a la notícia