Ciència per a tots els públics al parc de la Ciutadella

El Festival de la Ciència arriba aquest cap de setmana a la dotzena edició amb més de 230 activitats gratuïtes. Enguany s’hi afegeix com a novetat un espai per a infants fins als 6 anys, per obrir la ciència a un públic encara més ampli.

05/06/2018 19:20 h

Ajuntament de Barcelona

 

Dissabte, 9, i diumenge, 10 de juny, la ciutat viurà una gran trobada per divulgar el pensament científic, oberta als veïns i les veïnes de totes les edats. Fins i tot els nadons hi tenen un lloc amb el nou espai de descoberta 0-6, amb una ludoteca, un niu de ciència per acostar-se a la biodiversitat i diferents tallers.

Altres eixos temàtics ens aproparan a les noves tecnologies, com la realitat virtual, la robòtica o la impressió en 3D. L’objectiu és explorar gairebé tots els àmbits de la ciència, de les matemàtiques a l’astronomia, incloent-hi la neurociència o la natura, i fer-ho amb diferents formats: tallers, xerrades, experiments, jocs, espectacles, itineraris… i fins i tot una escape room.

Tot un cap de setmana per descobrir i aprendre de forma lúdica i en família, i que inclou altres propostes culturals, com itineraris literaris, espectacles de màgia o el record de Frankenstein, de Mary Shelley, en el segon centenari.

Les activitats estaran obertes d’11.00 a 22.00 hores dissabte, i d’11.00 a 19.00 hores diumenge, en 33 espais del parc de la Ciutadella. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia. Pots consultar-les totes al web del Festival.

 

Etiquetes associades a la notícia