El Barcelona Districte Cultural s’escampa per tots els barris

Amb la tardor arriba una nova edició del Barcelona Districte Cultural, que durant tres mesos omplirà la ciutat d’arts escèniques, música en directe i cinema. El cicle ofereix 228 espectacles gratuïts per al veïnat i enguany incorpora dos escenaris més.

27/09/2023 15:06 h

Ajuntament de Barcelona

La Sala Milaway, de l’Institut Milà i Fontanals, i el Centre Cívic Bon Pastor, a Sant Andreu, s’incorporen a la llarga llista d’escenaris que programen espectacles del Barcelona Districte Cultural. I ja en són 36.

La catorzena edició del BDC durarà del 6 d’octubre al 28 de desembre, amb espectacles consagrats i emergents de teatre, circ, dansa, música i cinema familiar, en un cicle plenament consolidat pel que fa a la cultura accessible i de qualitat als barris.

Entre les 36 propostes i 228 funcions gratuïtes hi haurà produccions especials per a les escoles i els instituts dels barris i, a més, algunes aniran acompanyades de col·loquis, xerrades, presentacions o activitats complementàries. L’objectiu és que el veïnat se senti partícip de la cultura de la ciutat.

Podeu consultar-ne el programa i reservar les entrades al web districtecultural.barcelona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades