La Mercè 2021 s’acomiada amb prop de dos-cents mil assistents

Les activitats de la Mercè d’enguany han reunit gairebé dues-centes mil persones en total: més de cent vint mil a les activitats diürnes i més de setanta mil als concerts de nit. Les xifres han estat marcades per la crisi sanitària, que ha portat a delimitar aforaments i habilitar el sistema de reserva prèvia d’entrades. L’ocupació mitjana als actes s’ha situat entre el 70% i el 80% de l’aforament.

26/09/2021 17:48 h

Ajuntament de Barcelona

La programació de la Mercè d’enguany ha constat de 500 activitats, repartides en 23 escenaris a set districtes, amb un miler d’artistes participants. Les activitats diürnes, del festival MAC i de cultura popular, són les que han tingut més assistència, amb més de 120.000 persones, 60.000 dels quals es van concentrar a la Diada de les Tradicions del passeig de Gràcia.

A la nit, més de setanta mil persones han gaudit dels concerts programats al BAM i al Mercè és Música. Les actuacions que han reunit més públic han estat les d’Oques Grasses, Buhos, Stay Homas, Sofia Gabanna i Joana Serrat & The Great Canyoners.

Paral·lelament, prop de cinquanta mil persones han participat en les jornades de portes obertes als equipaments museístics al llarg dels dies de festa.

El web de la Mercè ha acumulat un total de 4.668.109 pàgines vistes, i les xarxes de cultura popular han aconseguit 27.830 visualitzacions de les activitats retransmeses a través dels seus canals i els de Barcelona Cultura.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades