Mostres d’art de gran format i de renom internacional faran escala al Museu Marítim

Al Museu Marítim es podran visitar grans mostres d’art temporals itinerants de les figures més importants de la història de l’art. És el resultat de l’acord que han signat el Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona i la promotora i organitzadora d’exposicions Arthemisia-Evolucionarte, amb l’objectiu d’atreure visites culturals a la ciutat.

09/04/2021 13:26 h

Ajuntament de Barcelona

Les exposicions s’instal·laran a la gran sala del Museu Marítim de Barcelona, que disposa de més de 1.700 m2 d’espai expositiu.

La primera exposició, “Escher”, s’inaugurarà el 29 d’abril i serà una retrospectiva dedicada a l’artista gràfic neerlandès Maurits Cornelis Escher, en què es podran veure més de dues-centes obres del visionari mestre de les figures i dels mons impossibles i creador d’impressionants il·lusions òptiques.

La iniciativa es considera una aposta clara pel turisme cultural i té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, institució que té la titularitat del Consorci de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona.

Arthemisia és l’empresa italiana líder en la producció i organització de grans exposicions d’art en l’àmbit internacional. Fins ara ha realitzat més de cinc-centes exposicions, entre les quals, en els últims anys, destaquen les dedicades a van Gogh, Chagall i Klimt.