Oberta la convocatòria de projectes locals per a Manifesta 15

La quinzena edició de Manifesta, la Biennal Nòmada Europea, obre la convocatòria perquè s’hi presentin projectes locals d’un ventall ampli de disciplines que convidin a reflexionar sobre els reptes ecològics de les ciutats. El termini s’acaba l’1 de desembre i les iniciatives seleccionades s’anunciaran abans de finals d’any.

19/10/2023 12:34 h

Ajuntament de Barcelona

Manifesta, la Biennal Nòmada Europea, continua avançant amb l’obertura del termini perquè s’hi presentin projectes locals que formaran part de l’esdeveniment, el qual se celebrarà a l’àrea metropolitana de Barcelona entre el setembre i el novembre del 2024.

La convocatòria s’adreça als agents locals perquè hi mostrin projectes no convencionals relacionats amb les arts visuals, l’ecologia, el teatre, l’arquitectura, el disseny social, la música, la literatura i altres disciplines que poden ajudar a donar forma a futures visions positives sobre com s’ha de transformar la regió metropolitana d’una manera sostenible.

Un jurat nacional i internacional revisarà totes les sol·licituds i seleccionarà un mínim de deu projectes, que obtindran un finançament d’entre 10.000 i 15.000 euros, segons l’escala i la complexitat, i que es presentaran durant la biennal a les dotze ciutats organitzadores.

Trobareu més informació sobre la convocatòria al web de Manifesta 15.

El 24 d’octubre, a les 18.30 hores, hi haurà una sessió informativa en línia en aquest enllaç.

Notícies relacionades