Prop de nou mil veïns i veïnes gaudeixen dels concerts del Sala Barcelona

Del 2 de juliol al 30 d’agost el Pati d’Armes del Castell de Montjuïc ha estat l’escenari del cicle de concerts Sala Barcelona, amb una programació que reflecteix el caràcter i la diversitat de les sales de concert de la ciutat. Hi han actuat 56 bandes i 35 DJ.

27/08/2020 14:40 h

Ajuntament de Barcelona

Gairebé nou mil persones han pogut gaudir dels 36 concerts programats durant l’estiu, tots encapçalats per artistes, bandes i DJ que habitualment toquen a les sales de concert de la ciutat —i les omplen—.

Amb una oferta assequible, amb entrades d’entre 12 i 15 euros, la iniciativa ha garantit l’accessibilitat dels veïns i les veïnes i l’espai ha complert totes les mesures de seguretat sanitària.

Prop de seixanta mil euros recaptats per a les sales de concert

A més de reactivar l’escena musical de la ciutat, el cicle Sala Barcelona ha servit per recaptar fons destinats a ajudar econòmicament els espais de petit aforament (menys de 250 persones) de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), davant del risc de tancament de les sales més petites arran de la crisi de la covid-19. S’han aconseguit recaptar prop de seixanta mil euros.

Els resultats de la cooperació

El projecte Sala Barcelona va néixer de la col·laboració entre l’ASACC i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) per fer front a l’impacte de la covid-19 en el sector cultural i, en concret, en les petites sales de concert de la ciutat.

Així, ha assentat les bases de la coordinació i la col·laboració entre l’Administració i les entitats privades del món de la música per reforçar la continuïtat del sector.

Més concerts per acomiadar l’estiu

Del 27 al 30 d’agost les actuacions musicals continuen al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc per cloure el Festival Sala Barcelona. Encara en podeu adquirir entrades al web salabarcelona.cat.

Etiquetes associades a la notícia