Reobren les oficines d’informació turística

Les oficines d’informació turística de la ciutat reprenen l’activitat de manera gradual després de més d’un any tancades a causa de la pandèmia.

30/06/2021 13:20 h

Ajuntament de Barcelona

Les primeres oficines a tornar a l’activitat habitual seran les de la plaça de Catalunya (la central i la cabina nord), que obriran l’1 de juliol, mentre que les oficines de l’estació de Sants, la plaça del Portal de la Pau i el City Tour de la plaça de Catalunya ho faran el mes d’agost. A aquestes se sumaran, a partir del mes de setembre, tres oficines més: l’L9 Metro, a la terminal 2 de l’aeroport; la de la Sagrada Família, i la cabina de la plaça d’Espanya. La darrera a obrir serà la del mirador de Colom al Portal de la Pau, que ho farà a l’octubre.

Fins ara Turisme de Barcelona només havia pogut mantenir obertes les oficines de les terminals 1 i 2 de l’aeroport, la de l’L9 de la T1 i les cabines de la plaça de Catalunya i la Sagrada Família, que van reprendre l’activitat aquest mes de juny.

La xarxa pública d’oficines d’atenció turística i cultural de Barcelona, amb un total de 22 punts, ofereix informació en 25 idiomes. Els usuaris i les usuàries de les oficines d’informació turística valoren molt positivament el servei rebut: les últimes enquestes de satisfacció recullen que l’atenció dels informadors és excel·lent (4,6 sobre 5), i consideren que la informació rebuda és de qualitat (4,56).

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades