Torna la Biennal Ciutat i Ciència, per debatre els límits del planeta, la societat i la ciència

Del 8 al 13 de juny, Barcelona tornarà a ser un gran espai per apropar la ciència i el coneixement a tota la ciutadania. La segona edició de la Biennal Ciutat i Ciència gira entorn de la idea dels límits i qüestiona el sistema alimentari actual, amb un programa extens que inclou més de 250 activitats i 300 ponents.

19/05/2021 14:00 h

Ajuntament de Barcelona

Moltes de les activitats de la Biennal Ciutat i Ciència giren al voltant dels límits del planeta, de la societat i de la mateixa ciència, i plantegen les conseqüències que traspassar-los pot tenir en les persones, la humanitat i el medi ambient.

Més de 250 activitats per apropar la ciència a la ciutadania

Enguany hi haurà més d’un centenar d’activitats programades per les persones comissàries i diverses organitzacions, 120 propostes de la Festa de la Ciència i 30 activitats de la +Biennal, propostes en paral·lel organitzades per entitats i equipaments de la ciutat.

Les activitats se celebraran en prop de quaranta espais repartits per tots els districtes de la ciutat, i inclouran debats, taules rodones i xerrades; sis sessions de cinema a la fresca amb debat; exposicions; la Nit de la Ciència, que se celebrarà l’11 de juny, i la Festa de la Ciència, que tancarà la segona edició de la Biennal Ciutat i Ciència.

Totes les activitats del programa compliran totes les mesures de seguretat. Els espais seran majoritàriament oberts; els aforaments, limitats, i totes les activitats, tret d’alguna, requeriran inscripció prèvia a través del web de la Biennal Ciutat i Ciència. El període d’inscripcions s’obrirà el 25 de maig.

Personalitats i referents de la ciència

Durant la celebració de la Biennal Ciutat i Ciència hi passaran grans referents del món de la ciència i el coneixement, com ara el premi Nobel de la pau Ernest Kahan; la física i divulgadora Sonia Fernández-Vidal; experts en biologia com Donna Haraway, Michael Levin i Ron Weiss; la comissària Mónica Bello, o el geògraf Oriol Nel·lo, entre molts d’altres.

No hi faltaran tampoc físiques, historiadors, astronautes, biòlogues moleculars, cuineres, matemàtics, filòsofes, antropòlegs, economistes i divulgadores.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades