S'ajorna la preinscripció escolar

A causa de l’alarma per Covid-19, el Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. El termini de preinscripció del curs 2020/21 estava previst del 23 de març a l’1 d’abril.

19/03/2020 11:25 h

Mupert

El tancament dels centres educatius ha impossibilitat que les famílies puguin completar les visites organitzades per les escoles i els instituts en el marc de les jornades de portes obertes. Com a alternativa a la suspensió d’aquestes jornades, els equips docents estan compartint informació i vídeos a les xarxes socials per presentar els seus projectes educatius. Es poden consultar aquests projectes i localitzar els accessos directes a les informacions de totes les escoles i instituts a la Guia de centres educatius del Consorci d’Educació de Barcelona. A Sants-Montjuïc hi trobareu en total més de 100 centres de tots els nivells educatius.

El Departament d’Educació està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. També es treballa per adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

Selectivitat i cicles formatius

Les proves de selectivitat, previstes pels dies 9, 10 i 11 de juny, han quedat igualment ajornades. Pel que fa a les proves d’accés als cicles de formació professional, d’ensenyaments esportius i d’arts plàstiques i disseny, es mantenen les dates d’inscripció (que és telemàtica) del 16 al 26 de març. En cas que s’hagi de presentar documentació als centres, s’estableix com a via per fer-ho el correu electrònic (amb documentació escanejada).

També es mantenen les dates d’inscripció a les proves d’accés als ensenyaments artístics superiors adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior, que aquelles persones aspirants sense requisit acadèmic hauran de fer telemàticament del 23 al 27 de març. La documentació que s’hagi de presentar s’enviarà igualment escanejada per correu electrònic.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades