El campus de la UOC es consolida al 22@

Acord per a la cessió a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) d’una part de l’antiga fàbrica de Can Jaumeandreu, per a un període mínim de quinze anys, que permetrà reforçar la presència de la universitat al 22@ i ampliar la seu i el ‘hub’ de recerca al districte tecnològic de Barcelona.

04/12/2020 14:21 h

Ajuntament de Barcelona

Can Jaumandreu reunirà bona part dels equips que actualment es troben dispersos en diversos punts de la ciutat, serà la seu dels centres de recerca IN3, eHealth Center, eLearning Research i de l’Escola de Doctorat i tindrà espai per a personal docent i investigador i alguns equips de gestió, que sumaran unes vuit-centes persones.

La recerca de la UOC té com a focus l’aprenentatge en línia i la salut digital i troba en el districte tecnològic un encaix i unes condicions òptimes.

Aquest és un pas més en l’aposta de la ciutat, a través de Barcelona Activa, i la UOC pel desenvolupament de les competències digitals per a la ciutadania i l’impuls de les economies col·laboratives i cooperatives.

L’acord també estableix la cessió per part de la UOC de dues plantes de l’edifici del carrer de Bolívia, 103, perquè les utilitzin els serveis municipals durant un període de 4 anys, si bé l’objectiu a mitjà termini és que la UOC acabi ocupant tot aquest edifici.

Etiquetes associades a la notícia