Les bressol d’estiu obriran per primer cop també durant l’agost

El curs 2020-2021 de les escoles bressol municipals ha acabat, però avui, en 87 centres, s’han posat en marxa els casals d’estiu per a infants de 0 a 3 anys, que enguany han ofert 1.409 ajuts econòmics.

16/07/2021 17:11 h

Ajuntament de Barcelona

Ara per ara s’han inscrit a les activitats d’estiu de les escoles bressol municipals un total de 3.029 infants. Fins al dia abans de l’inici de les bressol d’estiu de l’agost es poden fer preinscripcions a les tretze escoles bressol que ofereixen el servei. De moment, més del 90% de les inscripcions, que estan obertes a tots els infants de 0 a 3 anys, tant si han estat matriculats a l’escola bressol al llarg del curs com si no, es concentren a la darrera quinzena del mes de juliol.

Una altra de les novetats d’enguany és que s’han modificat els llindars econòmics per afavorir que més infants puguin rebre el 90% de l’ajut, i evitar així que la capacitat econòmica de les famílies sigui un obstacle perquè els infants gaudeixin de l’estiu. En total, s’han atorgat 1.409 ajuts econòmics, 247 dels quals han rebut el 90% de l’import. S’han invertit més de 4,3 milions d’euros, un 25% més que l’any passat, per donar cobertura a tota la demanda.

La campanya de vacances d’estiu d’aquest any ofereix activitats de lleure, esportives, educatives i culturals, sempre garantint les mesures sanitàries per la covid-19. L’oferta inclou colònies, rutes, casals d’estiu, casals esportius, el Campus Olímpia, tallers als museus, tallers d’arts plàstiques, patis oberts, activitats per a adolescents o activitats en família, entre d’altres. Les activitats programades formen part de les campanyes “100×100 estiu” i “T’estiu molt”.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades