Medalles d’Or al Mèrit Cívic a la Federació ECOM i, a títol pòstum, a Mariano Puig Planas

El Ple del Consell Municipal ha atorgat per unanimitat la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a la Federació ECOM en reconeixement dels 50 anys de camí cap a la inclusió, i la mateixa medalla, a títol pòstum, a Mariano Puig Planas, peça clau de l’empresariat barceloní a escala internacional, en reconeixement de la seva visió i capacitat de lideratge.

23/06/2021 16:12 h

Ajuntament de Barcelona

El Ple ha volgut reconèixer la trajectòria i la lluita de la Federació ECOM per aconseguir una ciutat més accessible i inclusiva per a les persones amb discapacitat física. La Medalla al Mèrit Cívic suposa un reconeixement a la tasca de la federació, que enguany celebra el 50è aniversari, mig segle d’un moviment impulsat per persones amb discapacitat física que treballen, a través de l’empoderament i la participació, per aconseguir una societat inclusiva on les persones amb discapacitat puguin fer efectiu l’exercici dels seus drets.

El Ple de l’Ajuntament també ha volgut reivindicar la contribució de Mariano Puig, empresari de la cosmètica, la perfumeria i la moda, a impulsar la imatge de Barcelona arreu del món. La companyia familiar Puig ha sabut transitar en el relleu generacional fins al punt que el seu cas ha estat estudiat a la prestigiosa Universitat de Harvard. A més, Puig va ser impulsor de múltiples iniciatives en l’àmbit empresarial català i espanyol com l’Institut de l’Empresa Familiar i el seu homònim europeu, European Family Business.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades