#Migmiliódagraïments per reconèixer l’esforç de la comunitat educativa

El Consorci d’Educació, amb el suport de les 22 entitats integrants del Consell Educatiu de Ciutat, ha engegat la campanya #Migmiliódagraïments en reconeixement de l’esforç, l’esperit de col·laboració i el lideratge de tots els centres de la ciutat per mantenir-se oberts malgrat les restriccions de la pandèmia de la covid-19.

16/12/2020 13:10 h

Ajuntament de Barcelona

S’acaba el primer trimestre d’un curs excepcional amb els 900 centres educatius de la ciutat oberts, fet que ha estat possible gràcies a la implicació de tota la comunitat educativa per adaptar-se a les noves mesures per evitar contagis.

Una tasca en la qual han participat els equips directius, els docents, els professionals de suport educatiu, el PAS, el servei de consergeria, cuina, neteja, manteniment i els monitors i monitores, a més de les administracions, que els han acompanyat en aquesta obertura dels centres durant el primer trimestre.

Mig milió de persones fan possible obrir tots els centres de la ciutat

Amb l’esforç i la col·laboració de tothom cada dia, el mig milió de persones que formen la comunitat educativa a Barcelona pot mantenir els 900 centres educatius oberts. Parlem de 300.000 alumnes, 180.000 famílies, 20.000 docents, 900 direccions, 1.000 professionals de suport, 18.000 monitors i monitores, 9.000 professionals de la neteja o cuina, 2.500 PAS i 300 professionals de la salut.

Una tasca en què segueixen treballant conjuntament perquè, després d’uns mesos sense educació presencial, s’ha vist que aquesta és innegociable en el procés socialitzador implícit en l’educació.

Actualment, l’evolució de la pandèmia en l’àmbit educatiu a la ciutat de Barcelona es manté amb les xifres baixes, i de moment no ha tornat a experimentar un augment dels contagis i els confinaments, com en el mes d’octubre.

Etiquetes associades a la notícia