Nou web per respondre els dubtes de la canalla sorgits pel confinament

Els serveis públics i els col·legis de professionals resolen els dubtes, les inquietuds i els neguits que els nens i les nenes puguin tenir sobre l’actual situació d’estat d’alarma causada per la covid-19. Es tracta d’un nou web amb 44 preguntes freqüents adaptades a la comprensió dels infants.

17/05/2020 11:36 h

Ajuntament de Barcelona

S’obre un nou web a disposició dels infants i les seves famílies per respondre dubtes relacionats amb el coronavirus, la família i les amistats, el desconfinament progressiu, l’escola, les emocions i els neguits causats pel confinament per la covid-19.

Les 44 preguntes plantejades ofereixen respostes científiques adaptades a la comprensió dels nens i les nenes i a l’efecte que té o pot tenir el coronavirus en el seu entorn familiar, com ara l’enyorança de persones com els avis i les àvies i les amistats de l’escola, o la incomprensió davant dels efectes del teletreball, entre d’altres.

Aquest projecte, impulsat pel Comissionat d’Educació de l’Ajuntament conjuntament amb els col·legis professionals, és un espai dinàmic on les nenes i els nens poden afegir noves qüestions que els vagin sorgint i enviïn al correu electrònic següent: estimatdiari@bcn.cat.

Etiquetes associades a la notícia