Reforç educatiu per als nens i les nenes més vulnerables amb l’“Èxit estiu 20”

L’“Èxit estiu 20” torna aquest juliol per reforçar l’ensenyament dels estudiants en situació de vulnerabilitat que han vist afectat el seu aprenentatge per la covid-19. Fins a un màxim de 680 alumnes de cinquè i sisè de primària i de l’ESO es beneficiaran del programa, que treballa competències bàsiques i hàbits d’estudi.

07/07/2020 18:35 h

Ajuntament de Barcelona

Un total de disset centres dels districtes de Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Andreu, tretze instituts i quatre instituts escola, ofereixen les sessions, de dues hores diàries, de 9.00 a 11.00 hores i d’11.30 a 13.30 hores, que s’organitzen entre l’1 i el 16 de juliol.

A més del reforç general, s’hi treballarà especialment la llengua catalana amb els joves nouvinguts que durant els últims mesos l’han deixat de practicar, i també la conversa en anglès.

En tres dels instituts es complementarà el reforç escolar amb activitats artístiques com literatura, dansa, arts plàstiques o música gràcies a la col·laboració del programa municipal del Pla de barris.

Totes les mesures de prevenció

Els centres apliquen totes les mesures de prevenció sanitària, com ara la desinfecció dels espais, l’ús general de mascaretes i de gel hidroalcohòlic i el rentat de mans abans i després de les sessions.

A més, cada centre pot acollir un màxim de quaranta estudiants, que s’organitzaran en grups de deu persones.

Etiquetes associades a la notícia