Barcelona Energia, l’elèctrica metropolitana compromesa amb el medi ambient

La comercialitzadora d’energia elèctrica es va posar en marxa l’any 2018 i respon a la voluntat del Govern Municipal de desenvolupar un paper actiu en el mercat energètic.

13/01/2021 13:42 h

Districte Sarrià -Sant Gervasi

Barcelona Energia s’emmarca en el conjunt de mesures per a la transició energètica impulsades per l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis ambientals, socials i econòmics que suposa la generació energètica amb fonts renovables així com fer un consum racional de l’energia.

La seva missió és contribuir a la transició del model energètic sostenible potenciant l’autoconsum, l’energia 100% renovable i un servei de proximitat.

Compromesos amb el medi ambient

 Barcelona Energia aposta per la sostenibilitat i la comercialització d’energia 100% renovable, la proximitat i el tracte directe amb els clients, la transparència en la seva gestió i la innovació de les noves tecnologies adaptades a la millora energètica.

Actualment Barcelona Energia subministra electricitat a edificis i equipaments municipals de l’Ajuntament de Barcelona i, existeixen 4.700 punts de subministrament públics amb més de 2.300 persones usuàries entre particulars i empreses. Des del 2019, també ofereix el servei als equipaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a la ciutadania i a les empreses de Barcelona i l’AMB, per a un màxim de 20.000 habitatges.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia