“Barcelona Activa et connecta”

Barcelona Activa engega una nova campanya de comunicació per connectar les persones amb els recursos per emprendre, impulsar un negoci, formar-se o trobar feina, entre d’altres serveis que ofereix l’agència. “Barcelona Activa et connecta” busca incrementar la interacció de la ciutadania amb l’organització i donar-la a conèixer a les persones que encara no s’hi han adreçat.

23/05/2022 17:05 h

Ajuntament de Barcelona

En les campanyes anteriors Barcelona Activa s’havia adreçat a targets específics, com ara joves, dones o persones emprenedores o en situació d’atur, o s’havia centrat en la posada en marxa d’algun servei, equipament o projecte específic, com els ajuts “Llança’t”, per a autònoms, “Crea feina”, per a empreses que contractin, o “Impulsem el que fas”, per a projectes econòmics de barris.

La nova campanya vol potenciar una visió conjunta amb una imatge única dels serveis, amb petites variacions en els colors i les persones que surten en primer pla, per tal de mostrar un target genèric i divers i amb un caràcter específic segons els districtes, amb l’objectiu d’explicar els equipaments i activitats als diferents territoris.

La campanya s’emmarca en l’augment i la millora dels canals de comunicació entre l’agència econòmica i la ciutadania, com el telèfon gratuït únic, 900 533 175, les línies per comunicar-se amb joves via WhatsApp, les línies per a programes concrets, la renovació del web amb usos adaptats als nous temps i l’atenció personalitzada emprenedora i amb accés 7×24.

També s’han potenciat iniciatives de connexió amb persones expertes a través de mentories i a les xarxes socials i la creació de pòdcasts i continguts que es retransmeten per diferents plataformes.

Trenta-cinc anys al costat de la ciutadania i les empreses

Barcelona Activa fa 35 anys que acompanya la ciutadania i les empreses amb l’objectiu d’aconseguir una ciutat amb la població més ben formada, amb menys taxa d’atur i amb una ocupació de qualitat, i per oferir a les companyies més espais de creixement i més oportunitats de negoci.

L’agència de promoció econòmica atén cada any més de 50.000 persones i entre 5.000 i 10.000 empreses. El 2021 el 49% de les persones ateses i el 45% de les empreses que rebien assessoraments i serveis ho feien per primer cop.

Segons l’enquesta Òmnibus municipal, un 74% de barcelonins i barcelonines coneix Barcelona Activa, principalment per la via del boca-orella, gràcies a persones que han participat en programes i serveis i els han recomanat.

Els serveis més coneguts són l’orientació i el suport en la recerca de feina (42%), els cursos de formació (32%) i el suport a la creació i creixement d’empreses (32%).

Etiquetes associades a la notícia