Deu anys del premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

Fins al 2 de novembre de 2021, empreses innovadores en la gestió del temps de les plantilles poden presentar candidatures al premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, que arriba a la desena edició.

16/10/2021 11:22 h

Ajuntament de Barcelona

El premi vol promoure i divulgar la tasca de les empreses compromeses a millorar la gestió del temps per aconseguir un equilibri entre la vida laboral i familiar de les persones treballadores i, a la vegada, més productivitat i competitivitat empresarial.

La pandèmia ha accelerat la transformació digital de les companyies perquè ha generat un canvi estructural al qual s’han hagut d’adaptar ràpidament, per exemple, amb el teletreball, que ha suposat un canvi en la cultura, la gestió i l’organització empresarial.

Qui hi pot participar?

S’hi poden presentar empreses i organitzacions de qualsevol sector implantades a la ciutat o l’àrea metropolitana.

El premi reconeix projectes de quatre categories segons la mida de les empreses: micro (menys de 10 treballadors/ores), petita (a partir de 10 i fins a 50), mitjana (de 50 a 250) i gran (a partir de 250).

El jurat valorarà el compromís amb l’equilibri en l’ús del temps dins de l’organització i l’aportació per innovar, avançar i sensibilitzar la societat en una gestió del temps més saludable, igualitària i eficient.

En edicions anteriors han estat guardonades empreses com Voxel Group, Fundació Joia, Suara Cooperativa, Mercabarna, Most Enginyers o Blueknow.

Si escau, s’atorgarà una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), que des de fa 15 anys té la missió que cada cop més empreses de la ciutat impulsin noves iniciatives en aquest àmbit. Actualment agrupa més de 130 empreses i organitzacions.

El Pacte del temps de Barcelona

El premi s’emmarca en el Pacte del temps, un acord de ciutat impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat per actuar conjuntament i aconseguir una organització del temps social més saludable, igualitària i eficient, que contribueixi al benestar de les persones.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades