El talent barceloní es presenta a l’ISE per impulsar el sector audiovisual local

Impuls al talent i a la indústria audiovisual local amb la participació de l’ecosistema empresarial i educatiu del sector a l’Integrated Systems Europe (ISE), la fira líder mundial de l’audiovisual que converteix Barcelona en un gran aparador de productes i solucions visuals i auditives d’avantguarda. Del 31 de gener al 3 de febrer, l’esdeveniment afavoreix la projecció internacional de la ciutat, que actualment concentra el 57,1% dels llocs de treball i el 61,7% de les empreses amb assalariats del sector en l’àmbit català.

28/01/2023 11:14 h

Ajuntament de Barcelona

L’espai propi de la ciutat dona a conèixer els serveis, recursos i programes municipals que s’ofereixen a les empreses i als professionals locals i internacionals del sector audiovisual.

També s’hi presenta una instal·lació audiovisual única i immersiva, en la qual poden participar les persones assistents. A través de l’escaneig de la imatge, s’entra simbòlicament a Barcelona, on es pot formar part virtualment dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

L’estand inclou una àgora amb un espai on s’organitzen xerrades sobre temes d’actualitat. També s’hi presenten els diferents programes que articula Barcelona Activa, com el Connectio, el Creamedia, els serveis de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) i el Barcelona International Welcome Desk, o el Digital Impact, l’exposició d’arts digitals que tindrà lloc aquesta primavera al Disseny Hub Barcelona.

A més, Barcelona Activa hi porta deu empreses capdavanteres del sector —Estudio Gurugú, Reality Telling, Inmersia, Brickken, Immersium Studio, Pixeldreams, Union Avatars, Wildbytes, Univrse i Broomx, que exposen projectes vinculats amb la realitat virtual o augmentada, la visualització en 3D, la tecnologia de cadena de blocs, el metavers o experiències immersives, entre d’altres.

D’altra banda, el Clúster Audiovisual de Catalunya presenta les novetats de les principals empreses i institucions de la indústria audiovisual catalana. Les empreses que formen el clúster aborden les dues tendències clau del sector: la revolució dels platós de producció virtual amb pantalles LED i l’impuls d’experiències en directe cada vegada més reals i immersives.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia