Els jardins de Clara Campoamor es remodelaran amb col·laboració privada

Un conveni de col·laboració signat amb les empreses Merlin Properties i Colonial, propietàries dels edificis adjacents als jardins, permetrà reurbanitzar aquest espai de les Corts, adequar-lo a les necessitats actuals de la ciutadania i millorar-ne els entorns.

19/07/2022 14:21 h

Ajuntament de Barcelona

La inversió majoritària, dues terceres parts, que corresponen a 820.000 euros, serà a càrrec de les empreses, mentre que la resta, 420.000 euros, els pagaran l’Àrea Municipal d’Economia, el Districte de les Corts i l’Institut de Parcs i Jardins. L’obra començarà el primer trimestre del 2023 i la farà BIMSA com a operador municipal.

Amb l’avantprojecte de remodelació ja aprovat, ara s’està redactant el projecte executiu. La iniciativa econòmica és pionera pel que fa a la inversió parcial de la reforma d’un espai públic per part d’agents privats.

Els jardins, situats a l’avinguda Diagonal, 609-615, entre els carrers de Gandesa i de Joan Güell i a tocar de la plaça de la Reina Maria Cristina, van ser urbanitzats al voltant de 1990 i estan dedicats a una de les figures clau per aconseguir que s’aprovés el vot femení durant la Segona República. Aquesta és la segona remodelació recent d’un espai del districte, ja que a finals de juny van començar les obres d’urbanització de la zona verda de l’antiga Colònia Castells.

Etiquetes associades a la notícia