La catorzena edició del MWC se centrarà en la connectivitat intel·ligent

La catorzena edició del Mobile World Congress tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 25 al 28 de febrer i suposarà, un any més, l'oportunitat per dinamitzar la indústria digital mòbil de la ciutat i per atreure i retenir talent. Enguany, el congrés més gran a escala mundial sobre tecnologia mòbil se centrarà en la connectivitat intel·ligent.

31/01/2019 12:47 h

Ajuntament de Barcelona

L’edició d’enguany del Mobile World Congress, la fira que suposa un impacte econòmic més gran per a la ciutat, convida la ciutadania a reflexionar sobre la seva relació personal amb la tecnologia i l’impacte d’aquesta sobre la societat. Aquest any s’esperen més de 107.000 visitants i un retorn econòmic de 473 milions d’euros.

De nou, el MWC arriba acompanyat d’esdeveniments paral·lels, que amplien el ventall d’oportunitats per establir sinergies i per a l’aprenentatge d’idees innovadores.

4YFN

Un dels esdeveniments que tindrà lloc en el marc del Mobile World Congress serà el 4YFN, un espai de trobada per a empreses emergents, inversors, corporacions i institucions públiques que permet generar noves sinergies i oportunitats de negoci i afavorir el creixement de la indústria local i consolidar-la.

YoMo

En l’edició d’enguany es tornarà a celebrar el Youth Mobile Festival o YoMo, un espai amb espectacles de teatre i més d’una dotzena de tallers interactius per promoure la ciència i la tecnologia a l’entorn educatiu.

Women4Tech

De manera simultània, el Mobile World Congress celebrarà una nova edició del Women4Tech, un esdeveniment que té l’objectiu de potenciar el rol de les dones en la indústria del mòbil i d’exhibir les millors pràctiques per afavorir el lideratge femení.

Mobile Week Barcelona

La setmana prèvia al Mobile World Congress tindrà lloc la tercera edició de la Mobile Week, un esdeveniment que acostarà la transformació digital als barris de Barcelona amb més de 130 activitats gratuïtes per a totes les edats.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia