La ciutat reconeix les empreses innovadores en organització i usos del temps

Un any més, la ciutat convoca el premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, que reconeix les empreses o entitats que apliquen bones pràctiques per millorar l’ús del temps en benefici de les plantilles. El període de presentació de candidatures estarà obert fins al 15 de novembre.

02/10/2022 13:02 h

Ajuntament de Barcelona

L’onzena edició del premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps estarà organitzada en quatre categories segons el nombre de treballadors i treballadores de l’empresa o entitat: micro (empreses i entitats de menys de 10 persones treballadores), petita (de 10 a 50), mitjana (de 50 a 250) i gran (més de 250).

A més, hi haurà la possibilitat d’atorgar una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST, que està formada per 140 empreses i entitats que contribueixen a fer una ciutat millor per viure i treballar, fomentant un model productiu més saludable, més equitatiu, sostenible i innovador.

Trobareu tota la informació sobre el premi en aquest enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/ca/canal/premi-barcelona-lempresa-innovadora-en-organitzacio-i-usos-del-temps

El teletreball, el dret a la desconnexió o la gestió de la diversitat, elements clau per al benestar dels professionals

En els darrers anys són moltes les empreses que han introduït canvis en l’organització del temps, la cultura i la manera de treballar, amb mesures clau per atreure i retenir els millors professionals. Aquest és l’esperit que vol premiar el guardó, i per això dona visibilitat a les empreses i organitzacions que han adquirit el compromís de facilitar una organització del temps que permeti millorar el benestar de les persones que hi treballen.

Entre les mesures de bones pràctiques que es valoren hi ha la corresponsabilitat de gènere, l’equilibri entre el temps personal i professional, el teletreball, el dret a la desconnexió digital, la compactació de la jornada, l’allargament dels permisos de maternitat i paternitat o la gestió de la diversitat.

Etiquetes associades a la notícia