Música per concloure les Tech Spirit Barcelona

La cloenda de les Tech Spirit Barcelona ha congregat en un sopar al Palau Sant Jordi més de 1.300 persones de la comunitat econòmica, emprenedora i emergent. El Primavera Sound ha estat l’encarregat de posar la música amb Miqui Puig i Guille Milkyway, de la Casa Azul. Aquestes jornades s’han conclòs amb més de 5.000 assistents en prop de 100 esdeveniments d’emprenedoria tecnològica i amb la participació de més de 400 empreses en més de 1.000 reunions.

27/02/2020 14:19 h

Ajuntament de Barcelona

Les jornades Tech Spirit Barcelona van sorgir arran de la cancel·lació del Mobile World Congress i el 4YFN. Des del 23 de febrer han agrupat una sèrie d’activitats i conferències de foment de l’emprenedoria obertes a l’ecosistema local i internacional, amb trobades amb fons d’inversió internacional.

Aquestes jornades les han organitzat Barcelona Tech City, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Govern d’Espanya, Acció, Barcelona de Serveis Municipals, Barcelona Activa, la Fundació Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca i la Cambra de Comerç de Barcelona, entre altres institucions de la comunitat d’empreses emergents.

Etiquetes associades a la notícia