Neix Barcelona & Partners per captar inversions per a la ciutat

La creació de la nova agencia publicoprivada Barcelona & Partners suposa un nou impuls per atreure inversions internacionals a la ciutat.

17/07/2020 17:06 h

Ajuntament de Barcelona

Amb un programa per identificar sectors econòmics, institucions, empreses, mercats, territoris, inversors, perfils professionals i grans esdeveniments susceptibles de desenvolupar les seves activitats a Barcelona, es desenvoluparan estratègies, programes i projectes per atreure’ls, acompanyar-los i facilitar-ne la implantació a la ciutat perquè puguin realitzar una activitat econòmica que contribueixi a la transformació del territori.

L’agència ha estat impulsada en col·laboració amb Barcelona Global i, tot i que en un primer moment formarà part d’aquesta associació, s’ha dotat de normes pròpies de governança amb l’objectiu que d’aquí a tres anys es converteixi en un organisme independent al servei de la ciutat i l’àrea metropolitana per competir amb altres grans ciutats europees amb organitzacions publicoprivades similars, com London & Partners, I Amsterdam, Greater Paris, Invest in Milano o Berlin Partner.

Barcelona & Partners ja té el suport d’empreses com Banc Sabadell, Fundació Puig, Cuatrecasas, Agbar o Colonial. L’Ajuntament de Barcelona és la primera institució pública a afegir-s’hi.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades