Nova convocatòria de CREAmedia, el programa de suport a les empreses emergents d’indústries creatives

De l’1 al 30 de setembre s’obre la crida de projectes emprenedors per participar en la nova edició del programa CREAmedia, que vol enfortir les empreses culturals i creatives de la ciutat i impulsar ocupació de qualitat.

29/08/2021 11:13 h

Ajuntament de Barcelona

Aquesta iniciativa ofereix un itinerari que combina les sessions grupals i les sessions individuals, en què s’aprofundeix en els projectes amb tutors i persones expertes del sector. A més, durant cinc mesos, el programa posa a disposició dels projectes participants un espai de treball creatiu i col·laboratiu a la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa. I un jurat format per persones externes i per les entitats promotores triarà, d’entre tots els participants, el projecte amb més projecció, que rebrà un premi de 5.000 euros.

Per poder participar en aquesta nova edició els projectes s’hi han d’inscriure a través d’aquest enllaç. Un cop tancada la inscripció se’n triaran un màxim de dotze, tot i que prèviament una vintena dels projectes inscrits rebran assessorament i guies per encetar els seus negocis.

En la tria d’aquesta nova convocatòria es prioritzaran les propostes innovadores en la producció d’espectacles i esdeveniments mitjançant l’ús de la tecnologia, que tinguin com a mínim una persona dedicada íntegrament al projecte o un equip treballant-hi. Les empreses no podran estar legalment establertes en el moment de la inscripció i, en el cas d’estar-ho, no podrà fer més d’un any des que estan en funcionament.

Durant les darreres edicions s’han constituït gairebé el 50% dels projectes que hi han participat, com Chiquita Room, un espai per a l’art contemporani, Mai Més, una editorial especialitzada en llibres de ciència-ficció, fantasia i terror, i Bridge 48, un club per a persones creadores de la música del futur.

El programa CREAmedia l’executen Barcelona Activa, el Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC i la Fundació Catalunya Cultura, amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya (PAC), la Fundació Carulla i l’ESCAC.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia