Premi a tres iniciatives creatives i innovadores de turisme sostenible

Els premis FuTurisme, que reconeixen les millors iniciatives de turisme sostenible, han donat a conèixer els tres projectes guanyadors de la cinquena edició, que obtenen 10.000 euros cadascun, un espai d’incubació a Barcelona Activa i mentories.

14/07/2021 16:27 h

Ajuntament de Barcelona

Premi a la idea més innovadora: Disvoize

Disvoize és un projecte d’innovació tecnològica que ofereix solucions digitals amb so d’experiències immersives per a esdeveniments i visites guiades, fa possible millorar la comunicació entre els guies i el públic i permet la reproducció d’àudio en viu. A més, vol esdevenir un suport per al turisme cultural i sostenible, amb activitats i rutes turístiques no massificades, a través del desenvolupament de dades i l’eliminació de materials plàstics.

Premi a l’assoliment dels ODS de l’Agenda 2030: Caram Caram

Caram Caram presenta un nou model de turisme enogastronòmic i experiències singulars que treballa per descobrir joies gastronòmiques del territori català, els seus obradors o espais poc coneguts. És un projecte lligat a la desconnexió i connexió amb el temps present i als valors de sostenibilitat i reciclatge.

Premi a la contribució a la recuperació de l’activitat turística postcovid: Emotion History

Emotion History és una agència de turisme cultural d’organització de viatges que potencia el caràcter insòlit i immersiu de cases històriques, col·leccions privades i espais singulars. Entre els seus objectius es troba la protecció del patrimoni. A més, aporta un compromís per la sostenibilitat ecològica i la responsabilitat social, d’acord amb els segells Biosphere i Safe Travels.

Les tres iniciatives premiades participen en el programa del mateix nom, FuTurisme, que acompanya en la capacitació d’habilitats emprenedores, accions formatives i experiències emprenedores i en l’enfortiment amb una xarxa del sector per als diferents projectes. Fins ara, han acompanyat 96 projectes d’aquest tipus al llarg de totes les edicions.

Els premis són una iniciativa de Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Associació d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe).

Etiquetes associades a la notícia