Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Totes les mesures per a la reactivació econòmica, en una única guia

La guia “Barcelona mai s’atura. Guia pràctica de serveis” recull les 82 accions endegades pel consistori per impulsar la reactivació econòmica, amb recursos i ajuts per al teixit econòmic de la ciutat. L’objectiu és facilitar al màxim que empreses, autònoms i emprenedors tinguin al seu abast tota la informació sobre les mesures que s’han posat en marxa aquest 2021 per impulsar la recuperació de la ciutat i ajudar els diferents agents econòmics.

07/06/2021 17:54 h

Ajuntament de Barcelona

La guia “Barcelona mai s’atura. Guia pràctica de serveis” recull les 82 mesures que s’han posat en marxa segons el tipus de recursos:

  • Ajuts i avantatges de finançament.
  • Recursos d’assessorament empresarial.
  • Recursos formatius.
  • Eines per a la promoció de l’activitat econòmica local.
  • Canvis normatius per simplificar les gestions i els tràmits.

Per a cada una de les 82 mesures, la guia inclou una petita explicació, així com les dates i el web on es pot trobar tota la informació i on, en el cas dels ajuts, subvencions i finançament, es pot fer la sol·licitud.

Un total de 87 milions d’euros extraordinaris durant el 2021 per ajudar a reactivar l’economia local

L’edició d’aquesta guia forma part del projecte “Barcelona mai s’atura”, el paraigües per a les mesures de recuperació econòmica endegades per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest 2021 s’ha triplicat el pressupost extraordinari i s’hi han destinat 87 milions d’euros addicionals.