Cap infant sense esport extraescolar!

26/09/2017 11:55 h

Institut Barcelona Esports

En el marc del nou curs escolar, a principi de mes, vam presentar el curs esportiu escolar 17-18 fora de l’horari escolar. L’objectiu del projecte és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva dels joves, especialment els integrants d’unitats familiars amb rendes baixes. Enguany, ja hi ha 291 entitats homologades per l’Institut Barcelona Esports que opten a les subvencions. Consulteu totes les condicions de les subvencions.

Des de l’Institut Barcelona Esports promocionem l’esport escolar per a tothom i amb projectes com aquest volem que cap nen i nena es quedi sense poder practicar esport a l’escolar, en aquest cas en horari extralectiu. En total, posem a disposició de les famílies i entitats 6 milions d’euros en ajuts.

Qui pot accedir-hi?

Poden accedir a les subvencions famílies amb renda personal disponible, per membre de la unitat familiar, igual o inferior a 12.000€ anuals. És imprescindible que la unitat familiar estigui empadronada i resideixi a Barcelona. El termini per presentar la sol·licitud de subvenció acompanyada de la documentació és del 13/9 al 3/10. Els sol·licitants han de presentar el formulari i la documentació requerida directament a l’OAC, i es recomana anar-hi amb cita prèvia.