Consells de benestar per a treballadors contra la covid-19

Neix “Cuidem a qui ens cuida” per ajudar a millorar la salut i reduir les tensions de les persones cuidadores que lluiten en primera línia contra la covid-19. A través de vídeos en línia, diversos professionals del món de l’esport ofereixen consells especialment pensats per a persones treballadores dels sectors sanitari, serveis socials, serveis de cures, neteja, transportistes i professionals de cossos de seguretat, supermercats o farmàcies.

12/05/2020 10:57 h

Ajuntament de Barcelona

Els vídeos, que proporcionen recursos per atendre les necessitats derivades de la situació d’alta exigència personal i laboral a què estan sotmesos aquests professionals, estan organitzats en tres àmbits:

Activitats físiques relaxants, per afavorir la reducció de l’estrès mitjançant exercicis de meditació, estiraments, ioga o consciència corporal.

Exercicis de fisioteràpia compensatoris de diferents àlgies o patologies musculars i osteoarticulars, així com consells d’hàbits posturals repetitius a causa del lloc de treball, etc.

Recomanacions de nutrició, amb consells per potenciar el sistema immunològic o ajudar a organitzar correctament les carmanyoles, entre d’altres.

A més d’aquests recursos audiovisuals, també s’han habilitat tres adreces de correu electrònic mitjançant les quals professionals especialitzats en activitat física, fisioteràpia i nutrició atendran de manera personalitzada els dubtes que puguin sorgir en l’aplicació dels exercicis i els consells proporcionats.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia