La Magic Line, la festa de la solidaritat

12/02/2018 18:30 h

Institut Barcelona Esports

Aquest diumenge 25 de febrer, 13.000 persones han participat de la 5a Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona, una caminada que representa el final de quatre mesos de mobilització ciutadana en benefici de les persones en situació vulnerable que atenen als 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

912 equips han fet els recorreguts de 40, 30, 25, 20, 15 i 10km, després d’assolir el seu repte solidari fent més de 300 accions de captació de fons arreu del territori durant els mesos abans de sortir a caminar. En aquesta 5a edició ha permès recaptar més de 320.000€ per projectes socials.

Tot el recorregut ha estat dinamitzat per una trentena d’entitats culturals del territori que han sortit a animar els participants com el grup coral The New Zombis, les Escoles Municipals d’Arts i Música d’Esplugues i Sant Boi de Llobregat, la Cia Patawa o BCN Swing, entre altres.

Més de 700 persones voluntàries, entre les quals joves d’instituts, persones ateses a Sant Joan de Déu, treballadors d’empreses… han vetllat pel bon desenvolupament de la caminada en sortides, avituallaments i punts de control.

Què és la Magic Line Sdj?

Aquesta caminada solidària és un esdeveniment esportiu que promociona valors com la solidaritat i el benefici col·lectiu d’una causa. I a més, vetlla per la inclusió de grups de persones vulnerables mitjançant criteris ètics. Tota una festa de la solidaritat!

Etiquetes associades a la notícia