L’Anella Olímpica viurà un 2023 de rècord, amb més de 140 esdeveniments

L’Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club tenen programats més de 140 esdeveniments per al 2023, pels quals s’espera que passin 1.400.000 visitants, el doble que el 2022. És una xifra rècord que no s'assolia des de feia una dècada. S’hi celebraran 116 concerts, 8 dels quals ompliran l’Estadi Olímpic, es recuperaran clàssics de l’entreteniment i s’hi celebraran nous esdeveniments. A més, l’Estadi serà seu del FC Barcelona a la temporada 2023-2024.

29/12/2022 13:40 h

Ajuntament de Barcelona

Creix sobretot el nombre de concerts previstos. N’hi ha 116, un 60% més que el 2022. A més, serà la primera vegada, en els 30 anys d’història d’aquest equipament, que en un sol any s’omplirà 8 vegades l’Estadi Olímpic amb actuacions musicals. Hi actuaran Coldplay 4 dies, Bruce Springsteen amb un concert doble, Harry Styles i The Weekend. El Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club seran l’escenari de les actuacions d’un bon nombre d’artistes nacionals i internacionals de renom, com Robbie Williams, Elton John, The Who, Blink-182, Bad Gyal, Lola Índigo, Maroon 5, Quevedo, Joaquín Sabina, Oques Grasses o La Pegatina.

Durant el 2023 hi tornaran clàssics de l’entreteniment com Disney on Ice, el Cirque du Soleil o el Trial Indoor, i s’hi celebraran nous esdeveniments com la Barcelona Eurovision Party, que arriba per primera vegada al Sant Jordi Club i n’afavoreix el creixement.

A l’Anella Olímpica hi seguiran tenint lloc actes de tipus social, educatiu i familiar, com la STEAM Anella, una jornada d’activitats de divulgació científica adreçada a l’alumnat de diferents centres escolars de Barcelona i l’àrea metropolitana, al febrer, o el Dansa Ara, la gran cita de dansa contemporània adreçada a l’alumnat de cicle inicial de les escoles de la ciutat, que l’any vinent arriba al seu trentè aniversari.

L’activitat cultural, esportiva i de lleure prevista a l’Anella Olímpica per al 2023 conviurà amb la del Futbol Club Barcelona, que a partir de l’agost del 2023 jugarà els partits del primer equip masculí a l’Estadi Olímpic. Aquesta convivència es farà garantint en tot moment que l’activitat del club sigui compatible amb la resta d’usos culturals, esportius i cívics de l’Anella Olímpica i la resta d’equipaments de la muntanya de Montjuïc.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades