L’esport no para per Festa Major

El XXI Obert Internacional d’Escacs de Sants, la X Cursa de Festa Major, les curses ciclistes del carrer de Sants i una matinal de bàsquet en família al Parc de l’Espanya Industrial són algunes de les activitats esportives de la Festa Major de Sants de 2019.

11/08/2019 13:28 h

asalariche

Del 23 d’agost a l’1 de setembre, el Centre Cívic Cotxeres-Casinet, l’Estació de Sants i el carrer de Guadiana tornen a acollir les partides de l’Obert Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

L’Open arriba a la 21a edició tot consolidant-se en el calendari internacional d’aquest esport, tal i com demostra la participació creixent de jugadors estrangers en la competició. A mode d’exemple, l’any passat van participar-hi prop de 800 jugadors de 50 països. 

Calendari de competicions de l’Open:
Del 23 a l’1 de setembre: rondes eliminatòries i finals del XXI Open de Sants.
25 d’agost: Torneig de ràpides, a les 10 h a les Cotxeres de Sants.
27 d’agost: Campionat de simultànies a les 11 h a l’Estació de Sants.
29 d’agost: Campionat de dobles, a les 10.30 h al carrer del Guadiana.

A més de les competicions d’escacs, l’Open organitza un Campionat de Futbol Sala per als participants de la competició i la 2a edició del Concurs Fotogràfic Pau Pascual Durán.

Trobareu més informació sobre l’Obert Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta a www.cotxeres-casinet.org/open.

Streetball al Parc de l’Espanya Industrial
L’Associació Streetball BCN Sants proposa una matinal familiar de tallers i partits de bàsquet de carrer al Parc de l’Espanya Industrial el proper dimarts 27 d’agost de 10 a 13.30 h. Tot plegat acompanyat de bona música i d’animació.

Atletisme solidari a la plaça de la Farga
El proper dissabte 31 de agost, a les 9.30 h del matí, tindrà lloc la 38a edició dels 2.000 metres de la plaça de la Farga que organitza la Comissió de Festes de la plaça en col·laboració amb Corresolidaris. Els 5 euros de la inscripció es destinaran al projecte 1 Carta 1 somriure. Al final de la cursa hi haurà un avituallament. Més informació de la cursa, aquí.

Curses al carrer de Sants
El darrer dia de la Festa Major, l’1 de setembre, l’atletisme i el ciclisme prenen l’eix Sants – Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès, de 9 a 14 h. A les 9 h del matí tindrà lloc la X Cursa Popular de Festa Major, els 2000 de Sants, que coorganitzen la Unió Esportiva Sants i el Mercat de Sants. Seguidament, arribarà el torn de les curses ciclistes que any a any ens ofereixen la Volta Ciclista a Catalunya AE i el Mercat de Sants.

Horaris:
De 9 a 10 h X Cursa popular de Festa Major, Els 2000 de Sants.
Recorregut: c. Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès.
De 10.30 a 14 h Curses ciclistes
Recorregut: c. Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès.
De 10.30 a 11.15 h Categories cadets, infantils i dones cadets, júniors i infantils.
D’11.20 a 12.15 h Categories júniors i dones elit.
De 12.20 a 14 h Categories elit, sub 23 i màster 30.

Amb aquesta oferta de lleure esportiu, aquesta festa major no tens excusa per no sortir al carrer i activar-te una estona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades