Més estiu per a més infants

En marxa una nova edició de la campanya d’activitats d’estiu per a infants i adolescents, que enguany incrementarà un 24% el nombre de places que s’ofereixen, i un 13% el nombre d’activitats per fer-la encara més inclusiva.

25/03/2018 11:23 h

Ajuntament de Barcelona

En total seran 317.520 els infants i joves d’entre 1 i 17 anys els que podran participar en alguna de les 983 activitats de lleure, esportives, educatives i culturals de l’estiu del 2018. Perquè no s’exclogui cap infant d’aquestes activitats, es destinaran 3,5 milions d’euros a beques per a les famílies que no en puguin cobrir el cost, les quals podran demanar les ajudes del 21 d’abril al 9 de maig. També s’oferirà un servei de monitoratge especialitzat per a tots els infants amb diversitat funcional.

Fins al 6 d’abril es podrà sol·licitar el número per al sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció als Campus Olímpia en què hi hagi més sol·licituds que places ofertes. El sorteig es durà a terme l’11 d’abril i es publicarà al web de la campanya; els participants rebran un missatge SMS amb la informació.

Per sol·licitar el número en línia, les famílies es podran inscriure al web barcelona.cat/vacances. Un cop fet el sorteig, es podrà realitzar la inscripció a les activitats, a partir del 21 d’abril.

Gran varietat d’activitats

El programa per a les vacances d’estiu ofereix activitats molt variades, amb activitats de tipus esportiu com el Campus Olímpia, culturals, educatives, tecnològiques o artístiques.

Valors com la convivència, la companyonia i el respecte per l’entorn, treballats des d’una perspectiva divertida i segura, són els que es tracten en les diferents activitats, mentre que, d’altra banda, s’afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies, per exemple, amb l’oferta de l’escola bressol.

Gairebé cinc-centes entitats implicades

Enguany seran 479 entitats de la ciutat les que organitzaran activitats homologades durant el període d’estiu. Aquest procés d’homologació permet garantir el compliment d’uns requisits bàsics, com el lloc on es desenvolupa l’activitat, la transmissió de valors positius, el coneixement de l’entorn social i comunitari dels participants, l’experiència en l’organització d’activitats i el desplegament de metodologies.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades