La cooperativa Alencop s'estrena a l'Eixample

A partir de l'1 de desembre, la cooperativa Alencop, que ofereix un servei gratuït de recollida a domicili de tota mena de ferralla i electrodomèstics, comença a oferir els seus serveis als barris de la Dreta, la Sagrada Família i el Fort Pienc. Alencop realitza també altres tasques com el buidatge de naus, locals i pisos sota pressupost. El transport que utilitzen és sostenible, amb tricicles elèctrics.

30/11/2017 13:08 h

Districte Eixample

 

Alencop és una cooperativa d’iniciativa social d’integració d’un col·lectiu de treballadors immigrants en risc d’exclusió social que treballa en l’àmbit del reciclatge i la reutilització amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Fins ara ha realitzat la seva activitat als districtes de Sant Martí i Sant Andreu i a partir de desembre inicia servei a tres barris de l’Eixample, amb la voluntat de donar cobertura a tot el districte properament.

El servei ofert per la Cooperativa Alencop recull des de ferros i derivats (banyeres, bicicletes, cables elèctrics, cadires, cadenats, aixeteria, alumini d’estructures de pladur, claus, eines de treball agrícola, endolls i interruptors, escales metàl·liques, estris de cuina, mobiliari metàl·lic, prestatgeries i somiers) i residus d’aparells elèctrics i electrònics (agendes electròniques, altaveus, aparells d’aire condicionat, aparells de música, assecadores, auriculars, calderes, forns, joguines electròniques, mòbils, neveres, ordinadors, petits electrodomèstics, rentadores, televisors, rentavaixelles, tauletes tàctils i termos d’aigua calenta).

L’horari d’atenció i de recollida de material és de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 14h. El servei es sol·licita mitjançant una trucada telefònica o un correu electrònic: 93 611 92 01 – info@alencop.coop.