El Centre de Masculinitats Plural atrau més de 2.800 persones

En el primer any d’activitat, el Centre de Masculinitats Plural ha organitzat més de 280 sessions d’activitats dedicades a fomentar models de comportament més respectuosos, prevenir violències masclistes i implicar els homes en l’equitat i la igualtat de gènere. En aquestes sessions hi han participat 2.861 usuaris.

19/12/2022 15:48 h

Ajuntament de Barcelona

S’han programat 67 activitats de sensibilització, en què han participat 1.576 persones, de les quals el 60% era la primera vegada que feien una activitat relacionada amb aquest àmbit. Pel que fa al programa d’atenció a les violències del Centre de Masculinitats Plural, s’han atès 482 homes i s’han realitzat més de 1.600 atencions individuals i més de 100 de grupals.

Els tallers, les xerrades, les activitats culturals, les formacions i les conferències s’han centrat en diferents eixos de treball, en què destaquen la sensibilització de les violències masclistes i el foment de models de criança positius. També hi ha hagut espai per treballar sobre la revisió dels nous models de masculinitat i el canvi social que generen i sobre la implicació dels homes en la justícia de gènere.

Paral·lelament s’ha desenvolupat i habilitat la plataforma de participació i difusió Decidim Masculinitats, un canal virtual on es poden generar processos participatius, consultar les formacions del centre, reservar espais per a activitats o debatre en fòrums, entre d’altres opcions. Hi han participat 803 persones i té més de 200 subscripcions.

Les segones Jornades Masculí Plural posen la cirereta al primer any

Els dies 26 i 27 d’octubre el Centre Plural va celebrar el primer aniversari amb les segones Jornades Masculí Plural, que enguany van convidar a reflexionar sobre la sexualitat masculina i les implicacions que té en les vides i les relacions personals, familiars i socials a través de diverses taules rodones. Hi van participar 170 persones.

Etiquetes associades a la notícia