La Guàrdia Urbana reforça la prevenció de la violència masclista per la Mercè

La Guàrdia Urbana reforça la detecció preventiva de casos de violència contra les dones en el marc dels protocols d’actuació referents a entorns d’oci.

23/09/2020 14:38 h

Ajuntament de Barcelona

Els ja habituals punts liles d’atenció presencial per a casos de violència masclista, situats en espais de la Festa Major barcelonina, enguany desapareixen en favor d’una atenció en línia.

Les persones interessades a rebre informació sobre possibles situacions de violència masclista poden utilitzar l’etiqueta #BCNAntimasclista a través de Twitter. Les publicacions que portin aquesta etiqueta seran monitoritzades i valorades per un equip municipal conjunt en què també participa la Guàrdia Urbana.

Els vehicles de la Guàrdia Urbana de les zones festives de la ciutat emetran missatges informatius sobre aquest servei per tal d’augmentar-ne la difusió.

Per a situacions d’emergència, cal trucar al telèfon 112.

Itineraris segurs

A més, diferents espais de la festa distribuïts a tots els districtes de la ciutat disposaran d’un servei de vigilància específica durant la durada dels espectacles i els trajectes fins a les estacions de transport públic més properes.

Etiquetes associades a la notícia